På Moa svømmehall er det stor aktivitet hele uken, fra 06.00 - 22.30 i ukedagene og 08.00 - 19.30 i helgene.

I tillegg til vanlig publikumsbading er det mange aktiviteter her - alt fra skolesvømming, grupper med fysioterapi, pensjonistbading, babysvøm og organisert idrett.

Svøm bedre

Vi kan hjelpe deg til å bli en bedre svømmer!

Ønsker du å forbedre dine svømmeferdigheter? Hver mandag fra kl 17.30 (voksenbading) kan du få tips og veiledning fra våre instruktører.

Tilbudet gjelder til dem som bare vil forbedre de helt grunnleggende svømmeferdighetene sine og helt opp til erfarne svømmere som ønsker å perfeksjonere svømmetenikken sin, for eksempel til deltagelse i triathlon eller lignende. Og dette koster ikke noe mer enn den vanlige inngangsbilletten.

Tilbudet gjelder hver mandag utenom skoleferiene, men kan bli avlyst ved eventuell sykdom.

Rebecca Finset Hatlestad

Rebecca Finset Hatlestad

er utdannet instruktør trener 1 ved Norges svømmeforbund.

Trond Listein

Trond Listein

er utdannet instruktør trener 1 ved Norges svømmeforbund.

Babysvømming

En koselig og morsom familieaktivitet!

Babysvømmingen vektlegger den nære og intime kontakten mellom foreldrene og barnet. Kommunikasjon mellom foreldrene og barnet er viktig fra første stund - øyekontakt, hudkontakt og en positiv stemme gir alle en god selvfølelse.

Babysvømming gir sosial læring, forbedret motorikk og intellektuell trening. Babyen får en naturlig tilvenning til vann. Dette vil barnet ha glede av resten av livet, hvis barnet er med på noen kurs i babysvømming. Babyen får for første gang et forhold til størrelsen på kroppen sin.

Når starte?

3- 4 mnd er en  fin alder å starte på. Da har de gjerne fått en god rytme for mat og søvn, og det er en større sjanse for at foreldrene er opplagt til en fellesaktivitet.

Babyen er aldri for "gammel" til starte på babysvømming.  Når babyen er 6 - 8 uker er det lettere å utnytte dykkerefleksen og mindre krevende å lære dem å dykke. Men babysvømming er ikke et dykkekurs! En trenger ikke ta i bruk dykkerefleksen for å lære babyen å trives under vann.

Babysvømming

Moa svømmehall arrangerer kurs i babysvømming to ganger årlig. Et om våren(starter i januar) og et om høsten (starter i september).

Babysvømming som starter opp i januar 2018 er fullt. Vi vil legger ut info om neste kurs så snart vi har en oppstartdato klar.  

Det følger også med et klippekort med 8 klipp for 2 voksene til alle som deltar på babysvømming. Prisen for kurset er kr 1 650,- (2017-pris).

Instruktørene

Instruktørene har gjennomgått et instruktørkurs på 32 timer. Videre har de hatt minimum 20 praksistimer og skrevet en rapport som godkjennes av babysvømmeutvalget. Årlig har vi en faglig samling med alle instruktører.

Alle instruktører gjennomfører årlig livredningsprøve.

Slik er det på Moa svømmehall

Moa svømmehall eies og drives av Ålesund kommune.

Hos oss treffer du profesjonelle badevakter som kan veilede.

Her er det:

  • 35 meter sklie

  • Liten sklie for barn

  • Stupetårn

  • Stupebasseng

  • Oppvarmet terapibasseng

  • Plaskedam for småbarn

  • 25 meter konkurransebasseng

  • Solarium

  • Badstue

Store Sklien Geir Srisoi
35 meter sklie. Foto: Geir Srisoi
Konkurransebasseng Geir Srisoi
25 meter konkurransebasseng. Foto: Geir Srisoi
Stupebasseng Geir Srisoi
Stupebasseng. 4 stupebrett. Foto: Geir Srisoi
Terapibasseng Geir Srisoi
Oppvarmet øvingsbasseng (33 grader). Foto: Geir Srisoi
Liten Sklie Geir Srisoi
Liten sklie for barn i forbindelse med øvingsbasseng. Foto: Geir Srisoi
Solarium
Solarium.
Badstue
Badstue i begge garderober.
Garderobe
Låsbare skap i garderobe.
Tribune Geir Srisoi
Tribune. Foto: Geir SrisoiMoa svømmehall | Besøksadresse: Moavegen 11, 6018 Ålesund | Post: Postboks 1521, 6025 Ålesund  Tlf: 70 16 45 20

> Logge inn